Ζουγανέλη: Η δημοσιότητα και η προσωπική της ζωή: «Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη σχέση της με τη δημοσιότητα και τι είναι αυτό που την ενοχλεί ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη.

Συρίγος – Ζουγανέλη: Η έξοδος του ζευγαριού και η σικ εμφάνιση της τραγουδίστριας

eleonora-zouganeli-gamos-kouri-3.jpg

«Η δημοσιότητα έχει αλλάξει 100% τη ζωή μου. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα, η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι αυτονόητο, νιώθω τυχερή που μου συμβαίνει. Από εκεί και πέρα το ότι αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι λίγο έξω από εμένα, δεν…. Και για την προσωπική μου ζωή, αλλά καμιά φορά νιώθω τον εαυτό μου να είμαι έτσι λίγο μαγκωμένη, να βλέπω αν με παρατηρούν»

«Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Δεν με ενοχλεί. Νιώθω αμηχανία γιατί εγώ σαν άνθρωπος δεν διαβάζω, δεν με απασχολεί ποιος είναι με ποιον κλπ, δεν είναι του γούστου μου, πόσω μάλλον όταν συμβαίνει με εμένα. Η λέξη ενόχληση είναι παραπάνω από αυτό που αισθάνομαι», είπε.

syrigos-zouganeli.jpg

Νίκος Σύριγος- Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και είμαι χαρούμενη. Εγώ έχω πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο σε αυτό. Είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα όταν μπαίνω κάπου, οπότε το να έχεις στην προσωπική σου ζωή ισορροπία και να νιώθεις ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός και σεβασμός και στους χρόνους μου και στη διάθεσή μου, είναι πολύ σημαντικό», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να καταλήξει:

«Ο Νίκος αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από εμένα. Εγώ κάνω άλλα πράγματα στη μουσική. Είναι σε μια διαδικασία που του αρέσει να γράφει στίχους».

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Σας αγαπώ»

Ελεονώρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο

Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Πηγή: www.gossip-tv.gr