Θεσσαλονίκη: Δύο παιδιά μεγαλώσανε μαζί, λένε οι γονείς της 39χρονης που μαχαίρωσε ο σύζυγός της

«Θέλουμε να τον βρει η αστυνομία», λέει ο πατέρας της 39χρονης γυναίκας μιλώντας για τον σύζυγό της που, το πρωί της Παρασκευής, της επιτέθηκε και την τραυμάτισε στο λαιμό με ένα μαχαίρι, έξω από την εταιρεία στην οποία εργάζεται η γυναίκα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας της 39χρονης γυναίκας που από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα καθώς ο σύζυγός της προσπάθησε να της καρφώσει στον λαιμό το κουζινομάχαιρο, όμως εκείνη πάλεψε για τη ζωή της και κατάφερε να τον αφοπλίσει, τονίζει στο protothema.gr ότι δε γνώριζε αν το αντρόγυνο αντιμετώπιζε πρόβλημα και, μέχρι σήμερα, θεωρούσαν τον 42χρονο έναν καλό άνθρωπο.

«Δύο παιδιά μεγαλώσανε μαζί, από το 2013 είναι παντρεμένοι. Τα πηγαίνανε καλά. Πριν από έναν μήνα μου είχε αναφέρει η κόρη μου ότι είχαν κάποια προβλήματα, όμως δε ρώτησα κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν σκόπευαν να χωρίσουν», αναφέρει.

Μιλώντας για το περιστατικό της επίθεσης, εξηγεί ότι όλα έγιναν νωρίς το πρωί όταν ο 42χρονος πήγε τη σύζυγό του με το αυτοκίνητο στην εργασία της και μόλις σταμάτησε για να την αφήσει, μαλώσανε, την χτύπησε στον λαιμό και έφυγε.

«Οι γιατροί μας λένε ότι είναι καλά ευτυχώς, τραυματίστηκε στον λαιμό και στο χέρι. Τώρα θα πάμε στο νοσοκομείο για να ενημερωθούμε. Θέλουμε να τον βρει η αστυνομία», υπογραμμίζει.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ο 42χρονος που μαχαίρωσε στο λαιμό την 39χρονη σύζυγό του παραμένει άφαντος και εξακολουθεί να αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 8:30 το πρωί, όταν το ζευγάρι σταμάτησε με το αυτοκίνητο μπροστά από το ταξιδιωτικό γραφείο που εργάζεται η γυναίκα, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Για άγνωστο λόγο φαίνεται πως μάλωσαν και τότε ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να της το καρφώσει στο λαιμό. Η 39χρονη γυναίκα, αν και τραυματίστηκε, πρόλαβε να του το αρπάξει από το χέρι και να το πετάξει στον δρόμο, ενώ κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει αιμόφυρτη, ζητώντας βοήθεια από τους συναδέλφους της που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στην εταιρία.

Οι συνάδελφοί της ήταν αυτοί που της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης το εντόπισαν πεταμένο στον δρόμο και το συνέλεξαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο του 42χρονου πριν επιτεθεί με μαχαίρι στην 39χρονη σύζυγό του, ωστόσο δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στο σημείο που σταμάτησε και της επιτέθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. «Ήταν σταματημένοι με το αυτοκίνητο μέσα στη μέση του δρόμου, μάλλον λογομαχούσαν, την άφησε στον χώρο εργασίας της και την μαχαίρωσε, καθώς κατέβαινε από το αυτοκίνητο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήρθε πολύ γρήγορα η Άμεση Δράση και το ασθενοφόρο και έτσι νομίζω ότι σώθηκε η κοπέλα. Βγήκε αιμόφυρτη από το αυτοκίνητο και αυτός έφυγε. Βρέθηκε το μαχαίρι, το πήρε η Άμεση Δράση».

protothema.gr

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή: agrinio24.gr