Όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχθηκε τον Στέφανο Κασσελάκη στο σπίτι του

Στο νέο του σπίτι το οποίο ακόμα είναι εργοτάξιο όπως είπε ο ίδιος, ξενάγησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ήταν εκείνος που του άνοιξε την πόρτα με τον Στέφανο Κασσελάκη να του λέει χαριτολογώντας: «Πως αισθάνεσαι που δεν σου έκανα ασφαλιστικά μέτρα που έκανες ποδαρικό πριν καν μπω;»

Κατά την ξενάγηση είπε: «Όπως βλέπεις είναι εργοτάξιο μόλις άρχισε η ανακατασκευή η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου στην αστική μας ζωή αλλά προτιμούμε και τη φύση». Τότε έκανε την εμφάνισή της η σκυλίτσα του Φάρλι την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλεσε ιδιοκτήτρια του σπιτιού. 

Σε άλλο σημείο της ξενάγησης στο σπίτι στο οποίο θα μείνει με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ο Στέφανος Κασσελάκης είπε προς το Νίκο Ευαγγελάτο: «Τώρα που έχεις δοκιμάσει τα έπιπλα θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε επίπλωση».

Όταν έφτασαν στον χώρο που θα γίνει μπαρ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε αναφερόμενος στην πρόσφατη περιοδεία του στην Κρήτη: «Μετά τα 10 λίτρα τσικουδιά που ήπια στην Κρήτη θα κάνω λίγη αποτοξίνωση».

 

Όταν έφτασαν στο καθιστικό ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι θα είναι παρόμοιο με εκείνο που είχε δείξει ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν έγινε γνωστή η αγορά του σπιτιού. Είπε ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό του για την διακόσμηση και αναφερόμενος στο γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι του είπε: «Στον ιδιωτικό τομέα εγώ έχω πετύχει. Δεν πέρασα μερικά χρόνια με κονέ σε μια τράπεζα όπου έφερα ζημίες από την δουλειά μου».

Ερωτηθείς γιατί αγόρασε σπίτι και δεν νοίκιασε είπε: «Γιατί ήρθαμε για να μείνουμε. Όπως κάθε Έλληνας θέλουμε να έχουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας. Θέλουμε να έχουμε ένα μέρος να σχεδιάσουμε τη ζωή μας μακροπρόθεσμα».

 

Πηγή: www.newsit.gr