Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι Ιταλοί βγάζουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια τους για τον τελικό του Conference League

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (13.05.2024) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων που της αναλογούν, για τον τελικό του Conference League, κόντρα στον Ολυμπιακό, στην OPAP Arena.

Θυμίζουμε ότι τόσο η Φιορεντίνα, όσο και Ολυμπιακός δικαιούνται 9.000 εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, που θα γίνουν στην OPAP Arena.

Τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν, αν υπολογιστεί ο κόσμος που ταξίδεψε από το αρχιτεκτονικό ολοκλήρωμα της Τοσκάνης στο Μπριζ για το δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Μέσω της ανακοίνωσής τους, οι Ιταλοί εξήγησαν και τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Οι φίλαθλοι των “βιόλα” πρέπει πρώτα να έχουν έγκυρη και ορθή κάρτα φιλάθλου, ένα είδος ταυτότητας που χρησιμοποιείται στη γειτονική χώρα για την αγορά εισιτηρίων. Κατόπιν, μπορούν να ζητήσουν έναν κωδικό από ιστοσελίδα του συλλόγου και στη συνέχεια, με αυτόν τον κωδικό να βρεθούν τη σελίδα της UEFA για να διασφαλίσουν το εισιτήριό τους.

Τέλος, μέσω του αντίστοιχου app της UEFA θα πρέπει να κατεβάσουν το εισιτήριο στο κινητό τηλέφωνό τους έως 48 ώρες πριν από τον τελικό.

 


Πηγή: www.newsit.gr