Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο επεισόδια!

Δούσης Κέρκυρα

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζει έτσι! Μετά το ταξίδι στην Ιορδανία (μπορείτε εδώ να δείτε το πρώτο επεισόδιο, το δεύτερο και το τρίτο) και συνέχισε με το Βιετνάμ… Το πρώτο επεισόδιο στο Ανόι, ήταν συγκλονιστικό όπως και το δεύτερο όπου με ορμητήριο το Ανόι φτάνουν μέχρι τον κόλπο του Χαλόνγκ, ενώ στο τρίτο επεισόδιο βρίσκονται στην επαρχία Μάι Τσάου, στο τέταρτο εξερευνούν τη Χουέ και στο πέμπτο επισκέπτονται τη Χόι Αν, τη μαγευτική πόλη των φαναριών.

Το συναρπαστικό ταξίδι στο Βιετνάμ ολοκληρώθηκε με το 6ο επεισόδιο, με το ρεπορτάζ στη Χο Τσι Μινχ, παλαιότερα γνωστή ως Σαϊγκόν.

Έπειτα οι ΕΙΚΟΝΕΣ… επέστρεψαν στην Ευρώπη και μετά την Ανδαλουσία της Ισπανίας (εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο), ταξιδεύουν στο Βέλγιο στην παραμυθένια Μπριζ (δείτε εδώ το επεισόδιο) και μετά Άμστερνταμ (δείτε εδώ το πρώτο μέρος του ταξιδιού και εδώ το δεύτερο) ενώ μετά έφυγαν ξανά για μέρη μακρινά και ονειρεμένα! Ο Τάσος Δούσης από την Κούβα καταγράφει τις ομορφότερες ΕΙΚΟΝΕΣ! Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο, εδώ το δεύτερο, εδώ το τρίτο και το τέταρτο! Μετά οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξίδεψαν πάλι σε μέρη εξωτικά… Τανζανία! Εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο και εδώ το δεύτερο ενώ μετά συνέχισαν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες στη Ζανζιβάρη (εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο και εδώ το δεύτερο) και μετά έβαλαν πλώρη για Μαλδίβες -δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο και εδώ το δεύτερο!

Τώρα επιστρέφουν Ελλάδα και μας ξεναγούν στην υπέροχη πόλη της Κέρκυρας! Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 21/04, στις 17:45 στο OPEN το νέο πρώτο επεισόδιο στο νησί!

Σάββατο 20/04

Ξεκινώντας όμως από το Σάββατο (20/04) ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο Βιετνάμ, μία χώρα με απίστευτες εναλλαγές εικόνων!

Επισκέπτονται τη Χόι Αν, τη μαγευτική πόλη των φαναριών, και ανακαλύπτουν τα υπέροχα κτήρια κινεζικής και ιαπωνικής αρχιτεκτονικής, αλλά και τους ναούς με τη μοναδική αισθητική. Επίσης κάνουν βαρκάδα με παραδοσιακό βιετναμέζικο καλάθι φτιαγμένο από μπαμπού, απολαμβάνουν μαγευτικές στιγμές στην Παλιά Πόλη την μπλε ώρα και εξερευνούν τη νυχτερινή αγορά της Χόι Αν.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας παρουσιάζουν εικόνες από την καθημερινή ζωή των αγροτών Βιετναμέζων, κάνουν βόλτα στο χωριό κεραμοποιίας Ταν Χαν και απολαμβάνουν ιεροτελεστία τσαγιού σε ένα τεϊοποτείο με ξεχωριστούς εργαζόμενους!

Τέλος μας συστήνουν την ήσυχη παραλία Αν Μπανγκ Μπιτς, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης.

Συνεχίζοντας την Κυριακή 21 Απριλίου…

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο με το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Κέρκυρα που θα προβληθεί στις 17:45 στο OPEN beyond!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην «κόμισσα του Ιονίου», τη μοναδική Κέρκυρα, θέλοντας να μας αποδείξουν ότι δεν έχει μόνο πλούσια πολιτιστική κληρονομία, αλλά και γαστρονομική!!!

Παρουσιάζουν μερικά από τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης της Κέρκυρας, όπως το Λιστόν, το Καμπιέλο, τη Μητρόπολη, το Νέο Φρούριο και μας μεταφέρουν τη ζωή στο νησί συνομιλώντας με ντόπιους κατοίκους.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μας συστήνουν εστιατόρια, café, μπαρ, ζαχαροπλαστεία στα οποία ο ταξιδιώτης θα δοκιμάσει τις καλύτερες τοπικές συνταγές – αυθεντικές ή και λίγο πειραγμένες.

Τέλος φτάνουν μέχρι την Παλιά Περίθεια για το τερπνόν μετά του ωφελίμου… ατμοσφαιρικό σκηνικό και εξαιρετικό φαγητό!

Δείτε το τρέιλερ:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

Πηγή: www.travelstyle.gr