Ντεσπόντοφ: «Selfie με τα τρόπαια του ΠΑΟΚ και τη βουλγάρικη σημαία»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε σε βουλγαρικό μέσο και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να βγάλει μια αναμνηστική selfie με τη σημαία της χώρας του.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αποτελεί ένα από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τον 27χρονο εξτρεμ να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. 

Τα πεπραγμένα του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή δεν περνάν απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του, με το κανάλι «BT» μάλιστα να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη.

Εκεί ο Ντεσπόντοφ αποκάλυψε τον στόχο που έχει για τη σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας και να βγάλει μια selfie τα τρόπαια μαζί με την σημαία της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά τα λόγια του Ντεσπόντοφ

«Ήθελα πάρα πολύ τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Έπαιξα στη Βουλγαρία για τρία χρόνια και νομίζω δεν ήταν εκεί το μέρος που έπρεπε πλέον να είμαι.

Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να με υποδεχτούν τόσο καλά. Όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, όλοι μέσα στην ομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι μου και αυτό ήταν μία μεγάλη βοήθεια για μένα.

Θέλω να κατακτήσω και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα και να βγάλω μία σέλφι με τα τρόπαια και τη βουλγαρική σημαία. Αυτό είναι must για μένα».

Πηγή: www.newsit.gr