Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος ξανά! Ο «διάλογος» με τον αξέχαστο πατέρα του που έγινε viral!

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Νίκος Μπάρκουλης όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Ο γιος του αξέχαστου Αντρέα Μπάρκουλη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της προσωπικής του ζωής και μάλιστα θέλησε να κάνει μία μεγάλη έκπληξη στο διαδικτυακό του κοινό.

Νίκος Μπάρκουλης – Όταν βρέθηκε μπροστά στην απιστία με σοκαριστικό τρόπο: «Έπαθα υπαρξιακό σοκ»

Ο ίδιος επέλεξε να κάνει την πιο τρυφερή ανάρτηση και εκτός από την κοινή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, ανέβασε μία εικόνα του αείμνηστου πατέρα του στην οποία έγραψε το πιο συγκινητικό μήνυμα.

nikos-mparkoulis-j2us.webp

Συγκεκριμένα, γράφει στην εικόνα που ανέβασε με τη σύντροφό του: «Μακάρι να την είχες γνωρίσει…», απευθυνόμενος στον αξέχαστο ηθοποιό. Στη συνέχεια ακολούθησε η «απάντηση» που θα του έδινε ο Αντρέας Μπάρκουλης: «Να τη γνωρίσω; Εγώ την έστειλα»!

Δείτε τις συγκινητικές εικόνες παρακάτω:

Snaptik.app_73621340111515190082.jpg
Snaptik.app_73621340111515190083.jpg

«Ξεκινούν να με συγκρίνουν με έναν θρύλο, το είδωλό σου, είναι δύσκολο να βλέπεις τον Μπάρκουλη στην τηλεόραση, τον ωραίο δίπλα στην Βουγιουκλάκη και την Καρέζη και μετά να τον βλέπω δίπλα μου αδύναμο και άρρωστο», είχε πει πέρσι ο Νίκος για τον πατέρα του σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε άλλη συνέντευξη ο Νίκος, είχε πει για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Αντρέα Μπάρκουλη: «Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του.

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη με τη μητέρα του:

Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του.

«Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr