Μια ειλικρινής συγγνώμη 

Μια ειλικρινής συγγνώμη 

Εκ παραδρομής χθες (11.04.2024) δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο: «Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και περιφερόταν για ώρες στο σπίτι πριν αυτοκτονήσει – Το χρονικό της τραγωδίας», που αφορά στην υπόθεση θανάτου μιας 63χρονης και του γιου της, το οποίο συνοδευόταν από φωτογραφία, η οποία ατυχώς περιελάβανε πρόσωπο που καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση και από τον οποίο ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη και επαναλαμβάνουμε ότι δεν σχετίζεται καθ’ οιοδήποτε τρόπο με την υπόθεση.

Με δεδομένη τη στάση του newsit.gr όλα τα χρόνια της λειτουργίας του και με ειλικρινή διάθεση να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, ζητούμε συγγνώμη για το λάθος μας.

Συγγνώμη από τον άνθρωπο, η φωτογραφία του οποίου ανέβηκε στο κείμενο και ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με την υπόθεση, αλλά και συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, που όλα αυτά τα χρόνια μας περιβάλει με εμπιστοσύνη.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά όταν γίνονται πρέπει να διορθώνονται και η αλήθεια να αποκαθίσταται. Και αυτό κάναμε από την στιγμή που καταλάβαμε το λάθος μας.

Newsit.gr

To άρθρο Μια ειλικρινής συγγνώμη  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: www.newsit.gr