Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τις σχέσεις της αλλά και πώς αντιδρά σε έναν έρωτα αλλά και σε έναν χωρισμό. 

«Αποφάσισα ότι στις σχέσεις μου θα σταματήσω να συμβιβάζομαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν» είπε αρχικά και συνέχισε η ηθοποιός: «Όταν ήμουν μικρότερη, ήμουν πιο δυναμική από ό,τι τώρα και δεν έβαζα ‘’νερό στο κρασί μου’’ για κανένα λόγο. Παλαιότερα αν ο σύντροφός μου δεν ήταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου, γινόμουν… φαντομάς».

Σολωμού κατά Μπάρκα: «Δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό!»

xamogela-kai-pali-solomou.jpg

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε επισημαίνοντας πως στο παρελθόν έχει ερωτευτεί σφοδρά όλες τις σχέσεις της αλλά τόνισε ότι τις έχει σιχαθεί μετά τον χωρισμό.

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρξε άντρας που μου είχε γεμίσει το σπίτι με λουλούδια… εκεί ‘’έπεσα’’. Είμαι φουλ ρομαντική. Θέλω να είμαι στην Ακρόπολη να βλέπω φεγγάρι και να τρώω σουβλάκι. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει. Αρκεί να έχει επίγνωση της κατάστασης».

Η Μαρία Σολωμού επίσης τόνισε ότι δεν της αρέσει το one night stand, όμως θα έκανε μία… εξαίρεση για τον Μπραντ Πιτ.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα τηλεοπτικά της σχέδια, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Δε θα συμμετέχω στο Booth. Θεωρώ πως είμαι κάκιστη στην παρουσίαση. Το ‘’Γεια σας, καλώς ήρθατε’’ δε θα το εννοήσω ποτέ. Για να κάνω πρωινή εκπομπή θα έπρεπε να… ξυπνήσω. Έχω πολύ καλό αυτί, θα μπορούσα να είμαι κριτής στο Voice. Δεν θα έκανα το podcast στην τηλεόραση. Θέλω να μπορώ να μιλάω, όπως το κάνω. Έτσι και αλλιώς, με βγάζουν στην τηλεόραση με το podcast και με βρίζουν, γιατί να γίνω πιο ‘’καθώς πρέπει’’ για να μπορώ να είμαι εκεί; Δεν με ενδιαφέρει».

Όσο για τον πιο σέξι άντρα τραγουδιστή, η Μαρία Σολωμού είπε: «Είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: www.gossip-tv.gr