Κύκλωμα Μαστροπείας: «Θα σας πω εγώ ποιοι τους δίνουν τα ναρκωτικά» – Τι αποκαλύπτει Μητέρα θύματος στο «Φως στο Τούνελ»

Στην προσπάθειά της η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να ρίξει φως στην σκοτεινή υπόθεση του κυκλώματος που παρασύρει και εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια επικοινώνησε με μία μητέρα που έζησε τον εφιάλτη της κόρης της και τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα με τα όσα αποκάλυψε.

«Έδωσα μεγάλο αγώνα από τη στιγμή που κατάλαβα ότι είχαν μπλέξει το κορίτσι μου. Δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και οι άλλοι γονείς που είδαν τα παιδιά τους να παγιδεύονται σε ναρκωτικά, πορνεία… Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως αλλού είναι το βουνό και δεν το αγγίζει κανείς.

Το πρόβλημα ξεκινάει από τους αθίγγανους. Από αυτούς παίρνουν ναρκωτικά και τα δίνουν στα παιδιά. Μετά η πορνεία για τα κορίτσια, όπως και οι κλοπές για τα αγόρια είναι μονόδρομος για να βρουν λεφτά. Παντού στη μέση είναι αθίγγανοι…», λέει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κατάλαβε ότι η κόρη της είχε μπλέξει δήλωσε πως της το είπε η ίδια γιατί έχουν καλή σχέση. «Τα κορίτσια αυτά που τα μπλέξανε, είναι καλά παιδιά. Όλες είχαν τα όνειρά τους. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου είπαν ότι μετά από όλα αυτά σκέφτονται ακόμα και να δώσουν τέλος στη ζωή τους… Τους έκλεψαν τη ζωή τους όλοι αυτοί… Μιλάμε για καλά κορίτσια, θύματα της εφηβικής τους αφέλειας.

Απλά όλοι αυτοί οι βρωμεροί και οι τσατσάδες που είναι μπλεγμένοι, έψαχναν όμορφα και αφελή θύματα και τα βρήκαν. Τους έταζαν λούσα, ρούχα, ακριβά κινητά, καλή ζωή. Ό,τι δεν μπορούσαν να τους δώσουν οι γονείς τους και τα παρέσυραν», κατέληξε.

Πηγή: www.diaforetiko.gr