Ηράκλειο: Ενώπιον του Εισαγγελέα ο 39χρονος γυναικοκτόνος (βίντεο)

Πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων λίγο μετά τις 10:30 το πρωί

 

Το πρωί του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 10:30, ο 39χρονος γυναικοκτόνος αλβανικής καταγωγής, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων Ηρακλείου για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, Δευτέρα ή Τρίτη.

 

Η στιγμή που εξέρχεται των δικαστηρίων:

Το χρονικό του εγκλήματος

 

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου όταν ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε με μία σφαίρα στο κεφάλι τη σύντροφό του μέσα στο ρετιρέ που συγκατοικούσαν στα Καμίνια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και ανέφερε πως έπρεπε να σπεύσουν γιατί σκότωσε τη γυναίκα του. «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

 

Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία. Οι διασώστες αποχώρησαν καθώς τον χώρο απέκλεισε η ΕΛΑΣ, περνώντας χειροπέδες στον δράστη που δεν είχε εγκαταλείψει το σημείο του φονικού.

 

Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή: agrinio24.gr