Γη της Ελιάς: Τρόμος για τον Παρασκευά – Μπαίνε στο στόχαστρο του Δημοσθένη

Σοκαριστικές εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει την κρυφή σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά και βάζει τον νεαρό στο στόχαστρό του.

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι εpωτευμένοι

gi-tis-elias-dimosthenis.jpg

Παράλληλα, η Χάιδω αποφασίζει να επιστρέφει στα εγκόσμια, ενώ ο Τζον παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας, καθώς και στην κοινή τους ευτυχία. Μετά την απόφαση της Ασπασίας να επιστρέφει στην αγκαλιά του Δημοσθένη, ο άντρας αισθάνεται ξανά πλήρης και ευτυχισμένος. Ωστόσο, σύντομα μία σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται και προκαλεί απρόσμενες εξελίξεις.

i-gi-tis-elias-spoiler.jpg

Σύμφωνα με το Mytv κάποια στιγμή, η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης αγνοεί τον δεσμό της κόρης του με τον Παρασκευά, του αποκαλύπτει ότι ο νεαρός είναι ο σύντροφος της Ειρήνης. Τότε ο μαφιόζος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και γίνεται έξαλλος που δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό τόσο καιρό. Μη μπορώντας να αποδεχτεί την αλήθεια, ζητάει από τον Βαγιάκο να παρακολουθεί την Ειρήνη και να του δίνει αναφορά για την κάθε κίνησή της. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης ξέρει για τη σχέση του με την Ειρήνη και τον κυριεύει ο τρόμος.

gi-tis-elias.jpg

0 ίδιος γνωρίζει πόσο σκληρός και αυταρχικός είναι ο πατέρας της αγαπημένης του και αισθάνεται τρομερά εκτεθειμένος απέναντι του. Την επόμενη ημέρα, ο Δημοσθένης αναλαμβάνει δράση για να ξεκαθαρίσει μόνος του το τοπίο σχετικά με την ερωτική ζωή της Ειρήνης. Έτσι, την πιέζει να του πει όλη την αλήθεια. Η κοπέλα τού ομολογεί ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί. Παρόλο που η εξέλιξη αυτή δεν χαροποιεί τον άντρα, σέβεται την επιθυμία της κόρης του και σκοπεύει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να την εκπληρώσει, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Παρασκευά. Χωρίς να χάσει καιρό, λοιπόν, προσκαλεί τον νεαρό στο σπίτι του. 0 τελευταίος, αν και είναι τρομοκρατημένος, πηγαίνει, καθώς ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Παρασκευάς έρχεται αντιμέτωπος με το αληθινό πρόσωπο του μαφιόζου, ο οποίος του δίνει τελεσίγραφο ώστε να ζητήσει άμεσα σε γάμο την Ειρήνη.

i-gi-tis-elias-o-paraskeva.jpg

Συγχρόνως, τον απειλεί ότι αν δεν υπακούσει στις εντολές του πρόκειται να το πληρώσει πολύ ακριβά. Τα λόγια αυτά προκαλούν πανικό και τρόμο στον Παρασκευά, ο οποίος δεν αισθάνεται έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ειρήνη και να αποκτήσει υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν το μαρτυρά, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρει πώς θα γλιτώσει από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί.

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει στα πράσα τον Χρήστο και την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η σύντροφός του θα μείνει στο σπίτι τους

Γη της ελιάς: Τρόμος για Μάνο και Μαρίνα – Η μικρή Αγγελική στο νοσοκομείο εξαιτίας του Μάνου

Πηγή: www.gossip-tv.gr