Famagusta: Μαριάννα και Θοδωρής αντιμέτωποι μετά τη φυλάκισή του

Famagusta: Ο Μάικλ πιέζει τη Σιμώνη να ενδώσει στον έρωτά του, ενώ η Σοφία αποκαλύπτει στη Μαίρη ότι ήξερε ποια ήταν η οικογένεια του μωρού της.

Παράλληλα, η οικογένεια Σέκερη είναι συγκλονισμένη με τα όσα έχουν συμβεί με τον Θοδωρή και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τη Μαριάννα, που τον επισκέπτεται για πρώτη φορά στη φυλακή

Famagusta – Παπαδοπούλου: Το spoiler για τη ζωή της Δάφνης

famagusta-(7).jpg

Η σκιά του φόνου της Ελένης συνεχίζει να απλώνεται πάνω από την οικογένεια Σέκερή. Όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στη Μαριάννα, η οποία είναι σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις για τον Θοδωρή. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του άντρα της και κυρίως το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, έστω’ και κατά λάθος.

FAMAGUSTA-(3).jpg

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαριάννα παίρνει το θάρρος να επισκεφθεί τον Θοδωρή στη φυλακή, όπου έχει καταλήξει. Για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, οι δύο σύζυγοι έρχονται αντιμέτωποι και η γυναίκα ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης τους από δω και στο εξής. Παράλληλα, ο Τεύκρος ταξιδεύει μαζί με τον Παύλο στο Λονδίνο και η μητέρα του, η Αλίκη, εκμεταλλεύεται την απουσία του και· βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο.

Πηγή mytv

Famagusta: Νέος κύκλος με σύλληψη – «βόμβα», χωρισμό και δικαίωση

Famagusta: Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος! Όλα όσα θα δείτε & η σκηνή που θα καθηλώσει

Πηγή: www.gossip-tv.gr