Eurovision 2024: Η θέση της Σάττι & της Ελλάδας λίγο πριν τον μεγάλο τελικό – Η χώρα που την απειλεί

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 βρίσκεται μία ανάσα μακριά και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη Μαρίνα Σάττι και ολόκληρη την ελληνική αποστολή. Σε ποια θέση δείχνουν την Ελλάδα τα προγνωστικά; 

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος απόψε καλείται να βάλει διπλά τα δυνατά της για να εξασφαλίσει μία καλή θέση στον μεγάλο τελικό, αφού τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια όμως, είναι αφοσιωμένη στον στόχο της.

Eurovision 2024 – Ελλάδα: «Φωτιά» έβαλε στη σκηνή του Malmö Arena η Μαρίνα Σάττι

Μάλιστα, αν κρίνουμε από την εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι θα βάλει για ακόμα μία φορά “φωτιά” στη σκηνή του Malmö Arena.

Αξίζει να τονίσουμε πως όσοι βρίσκονταν στο Malmo Arena έγιναν μάρτυρες της απόλυτης αποθέωσης της Μαρίνας Σάττι από τους eurofans. Όλοι είχαν σηκωθεί όρθιοι, χόρευαν και τραγουδούσαν στους ρυθμούς του Zari και όταν η Μαρίνα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, αποθεώθηκε από όλους. Μάλιστα ήταν η μοναδική εμφάνιση που όλοι είχαν ξεσηκωθεί και με το κινητό ανά χείρας απαθανάτιζαν τις στιγμές.

Μετά το τέλος του Β’ Ημιτελικού, υπήρξαν αρκετές αλλαγές στα προγνωστικά και στην κατάταξη των χωρών, με την Κροατία όμως να παραμένει το απόλυτο φαβορί. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ισραήλ, ενώ η Ελλάδα, από χθες 10/5 παραμένει στην 9η θέση.

1715408970572-332600738-satti.jpg

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024 – Σάττι: Η ανάρτηση λίγο πριν την εμφάνισή της στο Β’ ημιτελικό

Eurovision: Χαμός στο Malmö Arena για μία θέση στον β’ ημιτελικό! Οι φαν της Σάττι με τη γαλανόλευκη

Eurovision 2024: Ο Ισπανός YouTuber, Lavadom, εύχεται μέσω του gossip-tv στη Σάττι «καλή επιτυχία»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr