Χρύσα Κατσαρίνη: «Μάθαινα από τις εκπομπές ότι έχασα τη δουλειά μου… Πήρα τηλέφωνο και… »

Η Χρύσα Κατσαρίνη σε συνέντευξή της μιλάει για μία δυσάρεστη έκπληξη που βίωσε όσο έκανε τηλεόραση… 

Η γνωστή stand up comedian αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη και εν μία νυκτί «Οι σφήκες», το γυναικείο σχήμα που αποτελούνταν από την ίδια, τη Φελίσια Λαπάτη και τη Σούπερ Κική, έπαψαν να εμφανίζονται στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

Κατσαρίνη: «Αυτά που είπε η Super Κική έγιναν! Η Κουτσελίνη είχε αρνητική διάθεση εναντίον μου»

xrysa_katsarini_1699443348_3231487483710917843_2000606727.jpg

Εκεί κάτι δεν πήγε καλά;

Ναι, μωρέ. Έγινε ένα περιστατικό, το ξέρεις. Υπήρχε αυτή η συζήτηση πως μας διώχνουν και τις τρεις. Έμαθα κι εγώ ότι με απολύουν όταν ήμουνα στο χωριό για Χριστούγεννα και μάθαινα από τις εκπομπές ότι έχασα τη δουλειά μου. Πήρα τηλέφωνο και λέω: παιδιά, έχασα τη δουλειά μου; Και τελικά κάναμε όλη τη σεζόν, απλά δεν έμπαινε κάποιος σε εμάς. Από ένα σημείο και μετά δεν κάναμε γυρίσματα, αλλά πληρωνόμασταν κανονικά. Το οποίο δεν μου στοίχισε ιδιαίτερα (γέλια). Εντάξει, δεν ταιριάξαμε. Ήξερα ότι δεν θα λειτουργήσει όλο αυτό. Όταν αντικαθιστάς ένα προϊόν που ήδη υπάρχει με ένα νέο προϊόν, το οποίο είναι ακόμα αδούλευτο, δεν θα πάει καλά.

Ολοι αυτοί οι χιλιάδες followers από πού είναι;

Είναι μόνο από το stand-up. Πριν από τρεις μήνες είχα τους μισούς. Ήμουνα γύρω στους 60.000 και άρχισα να ανεβάζω βίντεο από την παράστασή μου και αυτά τράβηξαν τον κόσμο. Πάλι από το stand-up δηλαδή ήρθαν. Από την τηλεόραση δεν πήρα τίποτα. Στην καραντίνα, αν δεν είχα το Instagram να επικοινωνώ με τον κόσμο, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα ψυχικά. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές μου και ο κόσμος με κράτησε. Και αυτοί το είχαν ανάγκη. Ήταν αμφίδρομο. Έχω followers, με αγαπάνε και μου το δείχνουν εμπράκτως. Έρχονται στις παραστάσεις. Δεν απέκτησα followers με give away. Δεν τους προσέφερα ποτέ τίποτα. Aπλά δείχνω τη δουλειά μου και είναι εκεί. Και επειδή τοποθετούμαι πολύ έντονα πολιτικά και κοινωνικά, ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιον ακολουθεί και ποια είμαι.

Το έχεις πληρώσει αυτό, που μιλάς;

Ναι. Ήξερα ότι θα χάσω κοινό για τις απόψεις μου. Γιατί πλέον φεύγεις από τη σφαίρα του κωμικού. Αποκτάς μια οντότητα κοινωνική. Και πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον καλλιτέχνη από το έργο. Στην παράστασή μου εγώ δεν κάνω πολιτικές αναφορές. Εντάξει, κράζω τους φασίστες, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι πολιτική αναφορά αυτό. Θα έπρεπε κάθε άνθρωπος να τους κράζει. Ήξερα ότι θα χάσω κοινό. Όμως δεν μπορώ να το κλείσω. Σε μια κατάφωρη αδικία θα τοποθετηθώ. Αλλιώς δεν θα αντέχω τον εαυτό μου. Δεν είναι επιλογή. Αν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και να είμαι καλά με τον εαυτό μου, μπορεί και να μην το έκανα. Γιατί είναι μεγάλο το τίμημα. Από την άλλη, χαίρομαι γιατί όταν τοποθετούμαι επιλέγω το κοινό μου και με επιλέγει κι αυτό. Είναι άλλο δέσιμο. Νιώθω ότι με αγαπούν πιστά, φανατικά και πιο ολόκληρα. Και γι’ αυτό που κάνω και γι’ αυτό που είμαι.

Ετοιμάζεις καινούργια παράσταση, σωστά;

Ναι – και πάλι αντλεί από δικές μου ιστορίες. Είχα περάσει μια κακοποιητική σχέση, την οποία αναλύω αρκετά στην παράσταση μαζί με διάφορους φόβους και σκέψεις και ανασφάλειες, όπως κάθε φορά.

Πηγή: Αυγή

Πηγή: www.gossip-tv.gr