Άριελ Κωνσταντινίδη: Πίστευαν όλοι ότι θα είχα την προσωπικότητα της Αλίκης, ότι θα ήμουν σταρ

Πόσο εύκολο ήταν για ένα παιδί να μεγαλώνει με την ταμπέλα «παιδί-θαύμα» της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Αυτή ήταν μια ταμπέλα που μου είχε δώσει η Μαλβίνα Κάραλη. Ήμουν πέντε χρονών τότε και το είχε πει σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα «Βραδινή». Μετά επειδή έπαιξα σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και συνεχίσαμε την συνεργασία μας και τη φιλία μας, μου έμεινε η ταμπέλα αυτή. Δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε και καλό. Από την μία με έκανε γνωστή στο κοινό πριν ακόμη μεγαλώσω και τελειώσω τις σπουδές μου, από την άλλη ήταν πάρα πολύ δεσμευτικό για εμένα και άδικο. Πίστευαν όλοι ότι προφανώς θα παίζω σαν την Αλίκη, ότι θα έχω όλα τα κουσούρια της. Την υποκριτική μανιέρα της εννοούσαν, την περσόνα της. Γιατί η Αλίκη ήταν εξαιρετική ηθοποιός, αλλά είχε επικρατήσει η περσόνα που είχε φτιάξει. Μου ζητούσαν βέβαια συγγνώμη αργότερα οι άνθρωποι του θεάτρου που συνεργαστήκαμε και ηθοποιοί και σκηνοθέτες. Πίστευαν όλοι ότι θα είχα την προσωπικότητα της Αλίκης, ότι θα ήμουν σταρ

ariel-konstantinidi-etsi-einai-simera-sta-50-tis-i-agapimeni-kori-tis-alikis-voygioyklaki.jpg

Άρα όλο αυτό ήταν ένα εμπόδιο για τη μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία;

Μόνο εμπόδιο ήταν. Έπρεπε να αποδείξω δύο και τρεις φορές την αξία μου ως ηθοποιός και ότι δεν έχω καμία σχέση με την εικόνα της σταρ Αλίκης.

Ωστόσο δεν πήγατε ούτε στο νοσοκομείο να την δείτε, είχατε μια άρνηση;

Όταν πήγα, ήταν αργά. Είχα άρνηση, γιατί δεν μπορούσα να αποδεχτώ το γεγονός του θανάτου και της απώλειας.

ariel-konstantinidi.jpg

Η τελευταία σας συνάντηση πότε ήταν;

Ήταν μετά από ένα της ταξίδι που είχε γυρίσει ή από την Αμερική ή από τη Γερμανία, δεν θυμάμαι. Είχα πάει στο σπίτι της, στη Στησιχόρου. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να θυμάμαι εκείνες τις στιγμές. Ήταν μια πολύ ζεστή στιγμή και δυστυχώς φαινόταν το τέλος. Θέλω να το ξεχάσω, ήταν πολύ άγριο για μένα και μ’ έπιασε θυμός. Λειτούργησα τότε πολύ ανώριμα και παιδικά. Ήμουν εικοσιπέντε χρονών όταν έφυγε η Αλίκη.

Πηγή Λοιπόν

Άριελ Κωνσταντινίδη για τον πρώην σύζυγό της: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η ταμπέλα “παιδί θαύμα” είναι κατάρα, εμένα δεν με ωφέλησε»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Όταν αρρώστησε η Αλίκη, θύμωσα πολύ… Στο νοσοκομείο πήγα αφού ήταν σε κώμα»

Πηγή: www.gossip-tv.gr