Anne: Η μικρή Μελέκ μεγάλωσε-Δείτε πως είναι σήμερα στα 18 το κορίτσι που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Anne – Έγινε το κορίτσι-φαινόμενo ολόκληρης της Τουρκίας και μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει γνωστή σε πολλές χώρες, ανάμεσα σε αυτές και στην Ελλάδα.

 

Σε ηλικία 9 ετών η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ γίνεται πρωταγωνίστρια της σειράς «Anne» που προβλήθηκε και στη χώρα μας με τεράστια επιτυχία μερικά χρόνια πριν.

Ο ρόλος της τηλεοπτικής «Μελέκ» της έφερε εννέα βραβεία και σημαντικές στιγμές.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της το μακρινό 2015 και η συμμετοχή της στην σειρά «Anne» ήταν αυτή που την απογείωσε.

Anne: Θα τα χάσεις όταν δεις την πρωταγωνίστρια με μπικίνι

Anne1-ox4wb3adbi5ae2xsom1the0r91x387xg73wz7z4nsg.jpg

Τα καστανά εκφραστικά της μάτια ήταν αυτά που την ξεχώρισαν από τα 400 κορίτσια που πέρασαν από οντισιόν και την έβαλαν στην τελική 10άδα. Η μικρή Μπερέν Γκιόκγιλντιζ ήταν εκείνη που πήρε τελικά τον ρόλο της «Μελέκ», με τους γονείς της να θέτουν στην παραγωγή έναν απαράβατο όρο. Συγκεκριμένα, λόγω του ότι η σειρά περιέχει αρκετές σκηνές βίας, απαίτησαν στα γυρίσματα να είναι παρών ψυχολόγος, ώστε να της εξηγεί τα όσα συμβαίνουν για να μην «τραυματιστεί» ανεπανόρθωτα η παιδική της ψυχή.

«Πρέπει να βρίσκεται δίπλα της κάποιος ειδικός, καθώς η μικρή δεν παίζει σε κωμωδία, αντίθετα υποδύεται ένα κακοποιημένο παιδί», αποκαλύπτει πρόσωπο από το οικογενειακό τις περιβάλλον.

Πως είναι σήμερα;

Εμείς βρήκαμε τον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο και άνοιξε το 2015, όταν έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Σήμερα, στα 18 της η Μπερέν Γκιόκγιλντιζ μετράει πάνω από ένα εκκατομμύριο followers.

Δείτε πως είναι στην παρακάτω Gallery:

Πηγή: www.gossip-tv.gr